Уважаеми клиенти, шоурумът на Врати Варна ще работи през месец Юни с удължено работно време до 19:00. Всичко за входните и интериорните врати | Врати Варна

Блог

Блиндирана входна врата Т-1002, цвят Сив Дъб - активна дръжка

Съвети при монтаж на блиндираната ни врата

Блиндираната врата е портал към вашия дом и осигурява преграда между вашата вътрешна зона и външните елементи. Затова е много важно как ще бъде монтирана самата врата.

Ако през блиндираната ви врата преминава въздух, увиснала е от към пантите, цветът ѝ е избледнял или е изметната, вероятно е време да я подмените. Вашата нова врата може да осигури по-добра енергийна ефективност, шумоизолация и нова визия.

Прочетете повече

Многоцветни модели входни врати

Няколко трика за реновиране на старите интериорни врати

Всички знаем, че важна част от нашето ежедневие са вратите, които постоянно отваряме и затваряме. С течение на времето от продължителното ползване, те започват да се изхабяват. Налага се или да се сменят с нови, или да се реновират. Тъй като не всеки човек има възможност да смени вратите си с нови, ние ще представим няколко трика, които можете да ползвате.

Прочети още

Бяла алуминиева врата в баня

Врати за баня

Банята е помещението в едно жилище, което несъмнено е по-различно от останалите. Със сигурност щом се стигне до поставянето на нова врата, ви връхлитат мисли каква да бъде тя. Дали някаква специална или просто обикновена интериорна. В няколко реда ще се опитаме да ви обясним основните неща, които да ви насочат към правилния избор на подходящата врата.

Прочети още